Saknar du Revir?

Jag hoppas ju att du gör det, att du tycker det är kul när ett nytt nummer läggs ut på hemsidan och dimper ner i din brevlåda..... då har du kanske märkt att det inte kommit något nr 2 ännu? Alldeles riktigt, för det är svårt att ge ut en tidning utan innehåll! Och innehållet är det tänkt att DU och övriga medlemmar ska bidra till. Även om jag är ansvarig för tidningen så är det inte meningen att jag ska leta efter eller författa innehållet, eller ens behöva tjata på er medlemmar för att få något!

Så nu hoppas jag att DU, och DU, och DU lämnar ett bidrag till ett sent sommarnummer - jag är helt säker på att det finns massor med hundfolk som gjort roliga saker med sin hund i sommar, eller kan tipsa om något aktuellt ämne att skriva om! Det är helt upp till klubbens medlemmar om vi ska ha en fungerande klubbtidning eller inte.

//Karin, webmaster och Revir-redaktör

Nyhetsarkiv