Får vi presentera - Timrå BHK´s styrelse!

Ordförande

Lotta Johansson
Tel: 070-316 89 09
 Lotta är uppvuxen i föreningslivet och en mångsysslare inom ”hunderiet”, utbildad ringsekreterare och figurant både för MH, MT och testledare för BPH, så ”Avel och Hälsa” ligger henne varmt om hjärtat. Var tidigare även mycket aktiv inom Tjänstehundsverksamheten.
I Lottas familj finns idag en gammal Sheltie, en 6,5 år gammal Rottweilertik och en Jaktcocker, snart 1 år, som hunnit introducerats i Specialsök, både med kong och eucalyptus som doftämne.

Vice ordförande

Eva Jakob
Tel: 070-684 28 24
Eva är en mångsysslare inom hundsporten! Hon tränar och tävlar i nästan alla bruksgrenar och även i drag, både vinter och barmark, med stora framgångar. Hon har tre hundar, två Malinois tjejer och nytillskottet, en Holländsk Herdehund. I familjen finns även tre gråhundar som husse jagar med. Eva har också kört specialsök, rallylydnad och viltspår med tidigare hundar.  

Sekreterare

Helene Eliasson
Tel: 070-648 87 94
Heléne har varit med länge i klubben och har även tidigare suttit med i styrelsen som sekreterare. Hon är engagerad i många av klubbens verksamheter, testledare för MH och MT, tävlingsledare i bruks och lydnad samt instruktör. Heléne har två schäfrar, Vazco, snart 6-år är utbildad patrullhund och de tävlar i bruks spår. Ymer, senaste tillskottet är ännu så ung men planen är att även han så småningom ska utbildas till patrullhund och även tävla bruks.

Kassör

Margaretha Meta Carlsson
Tel: 070 - 651 00 34
Brinner för hundars hälsa, funktion och mentalitet, alla hundars rätt att må bra i samhället.  Mentaldomare, MH beskrivare samt BPH beskrivare, exteriördomare på främst brukshundar och älghundar.
Verksam under många år inom både rasklubb och specialklubb, har varit medlem i klubben sedan början av 70 talet.

Ledamot

Ulle Liukkonen
Tel: 070-285 93 58
Ulle är tävlingsledare och domare i bruks och lydnad, liksom instruktör och mentalfigurant. Hon är en typisk schäfermänniska som många gånger funderat på att byta ras, men trillar alltid dit på schäfer igen...

Ledamot

Namn: Mia Dahl
Tel: 070-206 40 01
 

Ledamot

Mikaela Cholewo
Tel: 073-848 17 81
Mikaela har en liten kennel där hon föder upp Bouvier des Flanders, American Akita och Xoloitzcuintle. Hon hade sin första kull sommaren 2021 där det föddes 9 st. Bouvier valpar. Hon tränar och tävlar mycket i drag, agility och rallylydnad men ska försöka komma igång med bruks och specialsök också.Utställning är också ett stort intresse, så stort att hon åker världen runt och ställer ut sina hundar. Bor i Bergeforsen med sin familj och har även uppfödning av höns och vaktlar.  

Ledamot

Ingrid Persson
Tel: 070-592 40 38
Ingrid är ny i styrelsen men har varit medlem i klubben i många år. Hon är tävlingssekreterare i rallylydnad och ansvarig för arbetsgruppen i rallylydnad. Hon tävlar också i rallylydnad med sin tollartik Opal och planerar att låta Opal göra anlagsprov för viltspår under våren. Ingrid bor ute på Tynderö.

Ledamot

Madeleine Härén
Tel: 070-280 94 55
Madde har en rottweilertik som är 2 år och hade tidigare en labrador. De tränar sök, lydnad, rallylydnad och ställer ut på utställningar. Madde är MH figurant och förutom att sitta i styrelsen figgar hon flitigt på klubbens mentalbeskrivningar. Hon kommer även utbilda sig till skrivare i rallylydnad. Bor i Fagervik med sin familj.  

Suppleant

Namn: Lena Unger
Tel: 073-838 78 57
Jag ser mig själv som en inventarie i brukshundklubben då jag varit medlem sedan 1983. Har även tidigare engagerat mig i styrelsen vid ett par tillfällen.  Idag har jag en labradorhane som heter Yoichi och vi tränar och tävlar i både spår, sök och rapport. Yoichi är min andra labrador efter att i många år haft flera riesenschnauzers och även en mellanschnauzer.  Är utbildad instruktör sedan många år och har mest haft sökkurser de senaste åren.

Suppleant

Anita Wiklander
Tel: 070- 598 14 92
Anita har alltid haft hund, många schäfrar och på senare år tränat mer målmedvetet och tävlar i bruks. Här tillsammans med schäferunghunden Akjas Yoker som är under träning i bruksgrenarna spår, sök och lydnad. Planen är att starta i apellklass under hösten. Där hemma finns även Disney, en Chodsky pes tik, uppflyttade till högre klass spår.Det är intressant att vara med i styrelsen och tillsammans kunna bidra till att klubben är attraktiv för hundägare som vill träna, gå kurs och delta i klubbens aktiviteter.