Gott & blandat om klubben

Kontaktuppgifter

Timrå Brukshundklubb
Box 97
861 23 Timrå
E-post:
timrabrukshundklubb@gmail.com

Organisationsnr: 889200-8593

E-post och telefonnummer till våra utskott och arbetsgrupper hittar du på respektive
utskotts/arbetsgrupps sida
 

Besöksadress:
Grönuddsvägen 2, 861 41 Sörberge
 

Hitta till oss

Vi finns ute på "Deltat", nära Sundsvall-Timrås flygplats, mitt emellan Sundsvall och Härnösand. 
När du kör in mot Naturreservatet och Smackgrundets badplats så hittar du oss på höger sida. En mer detaljerad beskrivning och karta hittar du här nedanför.
 

Bankgironummer

Bankgironr: 5553-0836 Utställning, MH, MT & BPH
Bankgironr: 5553-1404 Tävlingar, lydn & bruks
Bankgironr: 313-4970   Övrigt, medlemskap & kurser
Swishnr: 123 378 01 52
Var noggrann att ange vad du betalar för, tack!
 

Historik

Allt startade 1969 då några eldsjälar träffades på Gunnars konditori i Sörberge och smidde planer för en ny brukshundklubb. Resultatet blev en underavdelning till Sundsvalls Brukshundklubb.

1971 blev klubben egen och verksamheten bedrevs då i Gökböle norr om Torsboda, där klubben arrenderade ett torp som klubbstuga. 1983 invigdes den nya klubbstugan på industriområdet i Timrå där vi hållt till fram till oktober 2014. Då blev det dags för flytt igen, den här gången till Deltat där vi håller till idag.
 

Träningsplaner & skott

Vi har stora fina träningsplaner på både grus och gräs, samt ett område för våra mentalbanor (MH, MT & BPH). På nedanstående bild får du lite info om de olika planerna.
Löptik är välkommen att träna på "Rallyplanen" som ligger närmast parkeringen samt på "Grusplanen", röda markeringar på kartan.

Vi tar för givet att du inte rastar din hund någonstans där vi har verksamhet. Om olyckan skulle vara framme plockar du genast upp efter din hunds göromål, liksom att du ställer tillbaka  tränings-material som du lånar.

Skott kan förekomma på klubben alla dagar och kvällar i veckan. Vi försöker hålla måndagar och fredagar samt torsdagar efter kl. 19.00 skottfria.
Om det är någon aktivitet som medför skott dessa dagar/kvällar anslås det på vår FB-sida/i kalendern. 

Organisation

Klubbens organisation består av styrelsen som leder verksamheten och därunder ett antal utskott som i sin tur innehåller olika arbetsgrupper. Öppna dokumentet här nedanför så ser du en schematisk bild.

Städning av stugan

Vi hjälps åt att hålla vår klubbstuga fräsch och trivsam. Två och två tar vi hand om städningen en dag under den vecka vi tilldelats. Då ska hela stugan städas - dammsug och torka golven, torka bord, plocka ihop skräp och annat som ligger framme, gör rent på toaletterna. Kolla på städlistan när det är din tur, och vem du har som städkompis. Ni bestämmer tillsammans när ni ska träffas den aktuella veckan. Bocka av dig på listan som sitter i klubbstugan när du har städat klart!