Valp- & Allmänlydnad

Kurser här nedan kan du anmäla till i höst:

För alla kurser krävs medlemskap i Timrå BHK!
 

Valpkurs FULLBOKAD
7 ggr, 800kr
För valpar mellan 3-8 månader.
Kursen startar så fort den är fullt. Vilken dag den blir är ännu ej bestämt, kan variera under kursens gång.
Instruktörer: Isabel Skogström tel: 073-021 38 19 och Helene Eliasson, tel: 070-648 87 94 ifall du har frågor.

Valpkurs - Tävlingsinriktad FULLBOKAD
8ggr, 1000kr
Denna valpkurs vänder sig till dig som har sikter inställt på att tävla när hunden vuxint till sig. Vi lägger grunden för dig och valpen inför kommande tävlingskarriär i alla grenar. Vi kommer stämma av enskilda ekipage innan kursstart.
Instruktör: Anna Holter tel: 070-696 18 86 om du har några funderingar. Kursen kommer hållas på söndagar.

Allmänlydnadskurs - FULLBOKAD
8 ggr, 1200kr
För hundar äldre än 8-9 månader som både gått valpkurs eller inte gått någon kurs tidigare. Här riktar vi in oss främst mot allmänlydnad med basövningar som t.ex. inkallning, sitt, ligg, gå i koppel, hundmöten, kontakt med föraren, hundvård och givetvis teori. Målet är att du ska få en bra grund för fortsattträning med din hund.
Instruktör: Inger persson tel: 070-314 14 98 oh du har några funderingar. Kursen kommer hållas på tisdagar.

 

Vad innehåller kurserna?

Valpkurs
7 ggr, 800kr
- för valpar från 3 månader. I valpkursen får vi ut det grundläggande om valpens utveckling, motivation, belöning, skapa kontakt, allmän skötsel av din hund samt att vi lägger grunden till en gor allmänlydnad med basövningar som t.ex. inkallning, sitt, ligg, gå i koppel, hundmöten. Av kurstillfällena är 1 gång bara teori.

Valpkurs - Tävlingsinriktad
8ggr, 1000kr
- för valpar från 3 månader med förare som har siktet inställt på att tavla med sin valp då den vuxit till sig. I den här valpkursen lägger vi grunden för dig och valpen inför kommande tävlingskarriär. Tävlingslygnad, Brukslydnad eller annat... Allt passar! Obligatorisk kurslitteratur "bästa Starten" med maria Brandell och Siv Svendsen.

Allmänlydnadskurs
8 ggr, 1200kr
. Forstattningskurs efter valpkursen eller för hund äldre än 8-9 månader som inte gått valpkurs. Här riktat vi in oss främst mor allmänlydnad med basövningar som t.ex. inkallning, sitt, ligg, gå i koppel, hundmöten, kontakt med föraren, hundvård och givetvis teori. Målet är att du ska få en bra allmänlydnad på din hund.


 

.