Praktisk information och kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter

Timrå Brukshundklubb
Box 97
861 23 Timrå
Telnr: 060-58 05 47
E-post:
info@timrabhk.com

Organisationsnr: 889200-8593

E-post och telefonnummer till våra utskott och arbetsgrupper hittar du på respektive utskotts/arbetsgrupps sida.


Besöksadress:
Grönuddsvägen 2, Sörberge. 

Hitta till oss

Vi finns ute på "Deltat", nära flygplatsen mellan Sundsvall och Härnösand. När du kör in mot Naturreservatet och Smackgrundets badplats så hittar du oss på höger sida. En mer detaljerad beskrivning och karta hittar du här nedanför.
 

Bankgironummer

Bankgironr: 5553-0836 Utställning, MH, MT & BPH
Bankgironr: 5553-1404 Tävlingar, lydn & bruks
Bankgironr: 313-4970   Övrigt, medlemskap & kurser

IP-poäng

I vår klubb kan man samla något som vi kallar IP poäng. Dessa poäng kan man sedan använda på klubben som betalning, startavgift på en tävling, gå kurs, handla i klubbshopen eller fika. För att få IP poäng måste man vara medlem hos oss och man får poängen när man hjälper till med någon arrangerad aktivitet. Poängen rapporteras in av den som är ansvarig för arrangemanget. Man kan inte spara sina poäng hur länge som helst utan de plockas bort efter 2 år om man inte utnyttjat dem. Likaså plockas de bort om man ej längre är medlem.

 

Mer information om hur det fungerar kan du få av Heléne Eliasson som också är den som håller ordning på våra poäng. Du når Heléne på  070-648 87 94 eller e-post.

Organisation

Klubbens organisation består av styrelsen som leder verksamheten och därunder ett antal utskott som i sin tur innehåller olika arbetsgrupper. Öppna dokumentet här nedanför så ser du en schematisk bild.

Städning av stugan

Vi hjälps åt att hålla vår klubbstuga fräsch och trivsam. Två och två tar vi hand om städningen en vecka var under året. Då ska hela stugan städas - dammsug och torka golven, torka bord, plocka ihop skräp och annat som ligger framme, gör rent på toaletterna. Kolla på städlistan när det är din tur, och vem du har som städkompis. Ni bestämmer tillsammans när ni ska träffas den aktuella veckan. Bocka av dig på listan som sitter i klubbstugan när du har städat klart!

Historik

Allt startade 1969 då några eldsjälar träffades på Gunnars konditori i Sörberge och smidde planer för en ny brukshundklubb. Resultatet blev en underavdelning till Sundsvalls Brukshundklubb. 1971 blev klubben egen och verksamheten bedrevs då i Gökböle norr om Torsboda, där klubben arrenderade ett torp som klubbstuga. 1983 invigdes den nya klubbstugan på industriområdet i Timrå där vi hållt till fram till oktober 2014. Då blev det dags för flytt igen, den här gången till Deltat där vi håller till nu.